Andersen Erhverv har udlejet 10.000 m2

Andersen Erhverv har udført et enestående stykke arbejde på 12 måneder. Vi er hos Stensdal Group glade for at kunne melde FULDT HUS!

Søren Stensdal, CEO, og Uno Sand, ejendomschef, Stensdal Group

Andersen Erhverv beviste i praksis, at de forstod vores vision

Med udgangspunkt i Andersen Erhvervs store markedskendskab identificerede de med Buddingevej i Søborg straks det rette sted til vores nye domicil. Flere gange præsenterede de os for andre alternativer, indtil vi var helt sikre på, at Buddingevej var det rigtige.

Britta Riis, Direktør, Dyrenes Beskyttelse

Udlejet efter én fremvisning

Andersen Erhverv skulle kun bruge ét forsøg på at finde den helt rigtige lejer, som skal være vores nye overbo i ejendommen. De har fulgt sagen helt til dørs – step for step – og den meget fine og professionelle håndtering af sagen har betydet, at alt er gået lige efter bogen.

Henrik Jørgensen, Direktør, Brdr. Jørgensen Instruments A/S

Fritz Hansens produktionsejendom i Allerød er solgt

Vi startede arbejdet med salget af vores stolefabrik i Lynge i 2012. I hele perioden har vi noteret os, at vores valgte erhvervsmægler og samarbejdspartner i sagen, Andersen Erhverv A/S, vedholdende har formået at arbejde konstruktivt med en svær sag. Arbejdet har langt om længe båret frugt takket være en stor indsats og en god fremadrettet løsning af vores ubenyttede produktions ejendom i Lynge.

Lars Torp Madsen Executive Vice President Fritz Hansen A/S

Let salg uden komplikationer

Andersen Erhverv er en professionel samarbejdspartner. De tog ejerskab fra første møde og indtil nøgleoverdragelse til den nye ejer. De solgte min ejendom let og uden komplikationer. Salgsprocessen blev styret professionelt, og hele salgsarbejdet blev udført glimrende.

Michael Borchers Medejer og Bestyrelsesmedlem Tetris A/S og Rasmus Friis A/S

Trelleborg bygger nyt i Helsingør

Andersen Erhverv har over en 3-årig periode arbejdet professionelt med at afdække Trelleborgs muligheder i Nordsjælland og Helsingørområdet. Med respekt for vores historiske tilknytning til Helsingør, lokaliserede Andersen Erhverv allerede for 2 år siden grunden på Mørdrupvej, der har maksimal synlighed og direkte facade til Helsingørmotorvejen. De sidste 12 måneder har Andersen Erhverv repræsenteret os både i forhandlingerne med sælger og sælgers rådgivere omkring købsvilkår og med Helsingør Kommune omkring den fremadrettede anvendelse. Andersen Erhvervs rådgivning og håndtering af sagen har været altafgørende for vores endelige valg af, hvor virksomheden skulle placeres fremover. Vi havde ikke kunnet løse sagen uden Andersen Erhvervs ekspertise gennem hele processen.

Jesper Luja Thomsen, direktør Trelleborg Sealing Solutions

Malerfirmaet Seehusen A/S fik drømmeejendommen

Vi søgte efter den helt rigtige ejendom til vores virksomhed og fandt den gennem Andersen Erhverv A/S. Vi har været meget tilfredse hele forløbet igennem, lige fra første besigtigelse til den endelige overdragelse.

Peder Axelsen, adm. dir. Malerfirmaet Seehusen A/S

Den perfekte beliggenhed i lokalområdet

Nordstjerne fandt via Andersen Erhverv den perfekte beliggenhed i lokalområdet i et konstruktivt forløb hen over julen 2019. De issues som altid rejser sig i en ejendomshandel blev indkapslet og løst med effektiv og diplomatisk kommunikation så det kun tog nogle få dage at tilvejebringe et trygt beslutningsgrundlag.

Henriette Bach, ejer af Nordstjerne

Matas lejer i dag 7.000 m2 med rådgivning fra Andersen Erhverv A/S

Da vi stod med en pladsudfordring i forbindelse med implementering af en ny online strategi, kontaktede vi Andersen Erhverv som markedsførte flere forskellige logistikløsninger i vores søgeområde.

Søgeprocessen blev afsluttet af Andersen Erhverv med et meget fint forslag til lokation i Humlebæk. Her har vi nu lejet 7.000 m2, som vil danne rammen for løsningen af vores online strategi.

En stor tak til Andersen Erhverv.

Logistikdirektør, Brian Gøbel Poulsen, Matas

Andersen Erhverv har assisteret os med flere ejendomme igennem en årrække

Andersen Erhverv har assisteret os med både salg og udlejning, af flere ejendomme, igennem en årrække. Senest med salg af Markstykkevej 16, som Andersen Erhverv først udlejede, og derefter fandt den rette køber til. Der gik ca. 4 måneder fra vi satte ejendommen til salg, til der var endelig handel.

Mads Raaschou, adm. dir. Raaschou Inventar snedkeri

Lejemålet har givet os mulighed for at udvikle os

Vi flyttede ind i vores lejemål på Skovlytoften 26A, hvilket vi har været rigtig glade for. Lejemålet har givet os mulighed for at udvikle os samt skabe vækst i vores forretning. Lokalerne passer til vores behov og viregner med at bo her i en længereperiode. Vi har tidligere boet i DTU Science Park, hvilket vi var glade for. Det var dog den rigtige beslutning at flytte til nye lokaler, da udviklingen af vores virksomhed fik et markant udbytte af vores nye omgivelser.

Mads Brink Laursen, Chief Executive Officer, TRD Surfaces ApS

Leje af Skovlytoften 26A, Holte

Et ekstraordinær godt økonomisk resultat

Vi kan som kunder hos Andersen Erhverv A/S kun nikke anerkendende til den vedholdende mangeårige erhvervsmægler indsats. Et stykke mæglerarbejde, som for os har resulteret i nye rammer for vores virksomhed Walbom A/S og et ekstraordinær godt økonomisk resultat ved salget af vores ejendom på Amager Landevej.

Hans Geschwendtner, Walbom A/S

Salg af Amager Landevej 244-246, Kastrup

60.000 m2 grund solgt i Køge til NREP

Andersen Erhverv A/S har i en 4-årig periode arbejdet vedholdende og konsekvent med salget af vores logistikgrund i STC, Køge. Undervejs har der været udarbejdet ikke mindre end 6 købsaftaler til 6 forskellige købere.

Andersen Erhverv A/S har i hele processen formået at fastholde salgsfokus. Andersen Erhverv A/S er sandsynlighedsvis landets bedste kvalificeret erhvervsmægler til salg af erhvervsjord.

- Per Jørgensen, Administrerende direktør, 5E Byg A/S, Odense

Salg af erhvervsjord på Sleipnersvej 4, Køge

Effektivitet, professionalisme og samarbejdsvillighed

Vi har nu med stor tilfredshed valgt Andersen Erhverv til at sælge to af vores ejendomme. Begge gange er ejendommene blevet solgt hurtigt takket være deres effektivitet, professionalisme og samarbejdsvillighed. Jeg vil med stor sandsynlighed vælge Andersen Erhverv endnu engang, hvis behovet viser sig.

- Søren Lindskov, direktør og ejer af Kendan Holding Aps

Salg af Vassingerød Bygade 6 og Birkerød Kongevej 46

Lejekontrakt 7 dage efter

I forbindelse med at Anticimex hurtigt skulle finde nye lokaler, fremviste William fra Andersen Erhverv lokaler på en søndag. I løbet af de næste 7 dage var der indgået lejeaftale og Anticimex havde lejet 2.100 kvm på Skovgårdsvej 23. Den ekstra indsats udlejer og Andersen Erhverv udviste har betydet at Anticimex nemt og uden unødigt besvær har fundet et nyt lejemål.

- Nicolai Grube Rosen, Managing director af Anticimex A/S

Leje af Skovgårdsvej 23, 3200 Helsinge

En attraktiv sparringspartner og mægler

Det var et stort ønske hos os at kunne lukke kapitlet omkring vores tidligere fælles virksomhedsdrift og ejendommen på Kongevejen. Vi fandt hos Andersen Erhverv en meget aktiv sparringspartner og mægler, som gik hele vejen og mere til for at få sagen løst. Det tog noget tid i et langt og sejt forløb med køber og kommunen, men med Andersen Erhverv som vores rådgiver blev sagen tæt fulgt op, og Andersen Erhverv får de bedste anbefalinger med på vejen.

- Espen Aner

Sælger af Kongevejen 420, 2840 Holte