Rådgivning

Vi tilbyder i dag alle former for rådgivningsbistand- og assistance i forbindelse med køb, salg og udlejning af alle typer erhvervsejendomme, herunder boligudlejningsejendomme samt erhvervs- og boligjord.

Økonomiske overvejelser

Vi er særdeles bevidste om, at alt, hvad vi rører ved, har med økonomi at gøre, og at alle beslutninger i en virksomhed træffes på baggrund af økonomiske overvejelser. Vores særlige styrke er derfor:

  • Et indgående markedskendskab
  • Fokus på opsøgende arbejde
  • Stor erhvervsøkonomisk viden og erfaring
  • En meget udtalt grad af vedholdenhed

Optimering af arealanvendelse og fremtidssikring af virksomhedens pladsbehov er to meget afgørende og ofte oversete parametre i forbindelse med omkostningseffektiv virksomhedsdrift. Andersen erhverv A/S har specialiseret sig i økonomisk og finansiel due diligence og tilbyder således en systematisk gennemgang og analyse af virksomhedens økonomi, herunder afdækning af arealbehovet og udvikling af forretningsstrukturer.

Din henvendelse vil hos Andersen Erhverv A/S blive behandlet af en velkvalificeret stab af medarbejdere, som alle har en baggrund inden for salg og udlejning samt økonomi og jura. Vores erhvervsmæglere modtager løbende undervisning inden for områder såsom værdiansættelse og vurdering af erhvervsejendomme mm., hvilket medfører, at de altid kan give dig tidssvarende og retmæssig rådgivning.

Vi sætter en ære i at give vores kunder en grundig og ærlig rådgivning, og vi bestræber os altid på at levere markedets skarpeste løsning.

 

Kontakt os for en uforpligtende samtale, om hvad vi kan gøre for dig.

Vi sætter en ære i at give vores kunder en grundig og ærlig rådgivning, og vi bestræber os altid på at levere markedets skarpeste løsning.