Om Andersen Erhverv A/S

Andersen Erhverv A/S blev etableret i 2005 med fokus på salg, udlejning og vurdering af erhvervsejendomme. Virksomhedens to grundlæggere kom fra hhv. Home Erhverv og Nybolig Erhverv.

I dag ejes virksomheden 100 % af den ene grundlægger, Kim Kyhl Andersen, som ud over erfaring fra mæglerbranchen, har en mangeårig karriere på økonomichef- og direktørposter i større private virksomheder bag sig.

 

Business er ren pleasure hos Andersen Erhverv A/S 

Andersen Erhverv er en erfaren erhvervsmægler som tilbyder høj faglig ekspertise, indgående markedskendskab og rådgivning ved handel med erhvervsejendomme på hele Sjælland.

Vi opererer primært i områderne omkring Vestegenen, Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi sætter en ære i at give vores kunder en grundig og ærlig rådgivning, og vi bestræber os altid på at levere markedets skarpeste løsning.

Vores særlige varemærker er således: Andersen Erhverv A/S er en dedikeret, professionel og veletableret ejendomsmægler, med stærke værdier og altid med kunden i fokus. Vi har 15 års erfaring med salg, udlejning og vurdering af erhvervsejendomme i alle størrelser og typer. Ingen opgave er for lille eller stor til os, og vi sætter en ære i altid at komme 360 grader rundt om sagen.

 

Integritet og høj ekspertise

Vi er et professionelt team, der går hele vejen for vores kunders tilfredshed. Vores professionalisme bunder i manges års erfaring inden for ejendomsmæglerbranchen, samt et solidt fundament af bred erhvervsøkonomisk og juridisk kompetence, indsigt og erfaring.

Vælger du Andersen Erhverv A/S til at formidle salget eller udlejningen af din ejendom, kan vi garantere rådgivning og assistance med højeste faglighed, samt stor ekspertise og integritet.

Vedholdende og opsøgende

I Andersen Erhverv tilstræber vi altid at sætte os indgående ind i vores kunders behov for at forstå, hvordan opgaven bedst løses og følges til dørs, og parterne bringes bedst muligt sammen.

Vi har ikke en skabelon, men tilpasser hver kommissionsaftale til den enkelte ejendom for at opnå det bedste resultat. Sådan kommer vi bedst 360 grader rundt om opgaven og sørger for at intet overlades til tilfældigheder.

Vi sætter en ære i at være vedholdende og opsøgende, og tager aktivt initiativ til at finde de rette kunder, til de ejendomme vi har til salg og leje.

Alsidighed

Vi tilbyder i dag alle former for rådgivningsbistand- og assistance i forbindelse med salg, udlejning og vurdering af alle typer erhvervsejendomme.

Vores portefølje byder på kontor-, lager-, produktions-, detail-, og investeringsejendomme, samt erhvervs- og boligjord.

Vi udfører ligeledes vurderingsopgaver af alle typer erhvervsejendomme – store som små. Hvad angår boligudlejningsejendomme, opererer vi i hele landet.

Vi rådgiver altid aktivt i projektudvikling og videresalg.

Indgående markedskendskab

Andersen Erhverv A/S har siden opstart udviklet sig til at være markedsførende i Nordsjælland, og er den foretrukne samarbejdspartner for nogle af områdets store selskaber, herunder Fritz Hansen, Widex, Coloplast og HC Container.

Andersen Erhverv A/S’ kundeportefølje er meget stor og varieret, og vi har en bred vifte af kontakter og samarbejdspartnere i hele det danske erhvervsliv.

Vi gør os primært i områderne Storkøbenhavn, Nordsjælland og Vestegnen.

Bestil en uforpligtende salgs- eller lejevurdering

Kontakt os for en uforpligtende samtale, om hvad vi kan gøre for dig.

Vi sætter en ære i at give vores kunder en grundig og ærlig rådgivning, og vi bestræber os altid på at levere markedets skarpeste løsning.