Rådgivning

I forbindelse med de klassiske erhvervsmæglerydelser som salg/køb og udlejning samt vurdering af erhvervs- og investeringsejendomme tilbyder Andersen Erhverv A/S alle former for rådgivningsbistand og assistance.

Vi er særdeles bevidste om, at alt, hvad vi rører ved, har med økonomi at gøre, og at alle beslutninger i en virksomhed træffes på baggrund af økonomiske overvejelser. Vores særlige styrke er derfor:

  • Et indgående markedskendskab
  • Fokus på opsøgende arbejde
  • Stor erhvervsøkonomisk viden og erfaring
  • En meget udtalt grad af vedholdenhed

Optimering af arealanvendelse og fremtidssikring af virksomhedens pladsbehov er to meget afgørende og ofte oversete parametre i forbindelse med omkostningseffektiv virksomhedsdrift.  Andersen erhverv A/S har specialiseret sig i økonomisk og finansiel due diligence og tilbyder således en systematisk gennemgang og analyse af virksomhedens økonomi, herunder afdækning af arealbehovet og udvikling af forretningsstrukturer.

Din henvendelse vil hos Andersen Erhverv A/S blive behandlet af en velkvalificeret stab af medarbejdere, som alle har en baggrund inden for salg og udlejning samt økonomi og jura. Vores erhvervsmæglere modtager løbende undervisning inden for områder såsom værdiansættelse og vurdering af erhvervsejendomme mm., hvilket medfører, at de altid kan give dig tidssvarende og retmæssig rådgivning.

Vi sætter en ære i at give vores kunder en grundig og ærlig rådgivning, og vi bestræber os altid på at levere en lidt skarpere løsning.