Rådgivning

I forbindelse med de klassiske erhvervsmæglerydelser som salg/køb og udlejning samt vurdering af erhvervs- og investeringsejendomme tilbyder Andersen Erhverv A/S alle former for rådgivningsbistand og assistance.

Vi er særdeles bevidste om, at alt, hvad vi rører ved, har med økonomi at gøre, og at alle beslutninger i en virksomhed træffes på baggrund af økonomiske overvejelser. Vores særlige styrke er derfor

  • et indgående markedskendskab
  • fokus på opsøgende arbejde
  • stor erhvervsøkonomisk viden og erfaring
  • en meget udtalt grad af vedholdenhed

Optimering af arealanvendelse og fremtidssikring af virksomhedens pladsbehov er to meget afgørende og ofte oversete parametre i forbindelse med omkostningseffektiv virksomhedsdrift.  Andersen erhverv A/S har specialiseret sig i økonomisk og finansiel due diligence og tilbyder således en systematisk gennemgang og analyse af virksomhedens økonomi, herunder afdækning af arealbehovet og udvikling af forretningsstrukturer.

Din henvendelse vil hos Andersen Erhverv A/S blive behandlet af en velkvalificeret stab af medarbejdere, som alle har en baggrund inden for salg og udlejning samt økonomi og jura. Vi sætter en ære i at give vores kunder en grundig og ærlig rådgivning, og vi bestræber os altid på at levere en lidt skarpere løsning.