Historie 

Andersen Erhverv A/S blev etableret i 2005 med fokus på salg, udlejning og vurdering af erhvervsejendomme i Nordsjælland. Virksomhedens to grundlæggere kom fra hhv. Home Erhverv og Nybolig Erhverv. I dag ejes virksomheden 100 % af den ene grundlægger, Kim Andersen, som ud over erfaring fra mæglerbranchen har en mangeårig karriere på økonomichef- og direktørposter i større private virksomheder bag sig.

Andersen Erhverv A/S har siden udviklet sig til at være markedsførende i Nordsjælland og den foretrukne samarbejdspartner for bl.a. områdets store selskaber, herunder Fritz Hansen, Widex, Coloplast og HC Container. Andersen Erhverv A/S´ kundeportefølje er i øvrigt meget stor og varieret, og vi har endvidere en bred vifte af kontakter og samarbejdspartnere i hele erhvervslivet.

Grundstammen hos Andersen Erhverv A/S er meget høj faglig ekspertise samtidig med, at vi altid tilstræber at sætte os indgående ind i hhv. købers/sælgers og lejers/udlejers behov for at forstå, hvordan parterne bedst kan bringes sammen.  Vores særlige varemærke er således:

  • Et indgående markedskendskab
  • Fokus på opsøgende arbejde
  • Stor erhvervsøkonomisk viden og erfaring
  • En meget udtalt grad af vedholdenhed

Andersen Erhverv A/S tilbyder i dag alle former for rådgivningsbistand og assistance i forbindelse med køb/salg og udlejning af erhvervs- og investeringsejendomme, herunder boligudlejningsejendomme samt erhvervs- og boligjord. Vi udfører ligeledes vurderingsopgaver af alle typer erhvervsejendomme – store som små. Det geografiske område er udvidet til at omfatte hele landet for så vidt angår boligudlejningsejendomme.

Alle ansatte hos Andersen Erhverv A/S har en erhvervsøkonomisk baggrund eller er uddannet erhvervsmægler.