Cookie- og privatlivspolitik

clip in extensions  ,
hair extensions  ,
full lace wigs  ,
Lace Front Wigs   ,
human hair extensions  ,
 
hair extensions   ,
clip in hair extensions   ,
clip in extensions   ,
Lace Front Wigs   ,
human hair extensions   ,
hair extensions   ,
clip in hair extensions   ,
clip in extensions   ,
best hair extensions   ,
full lace wigs   ,
human hair extensions   ,
african american wigs   ,
extensions hair   ,
hair extensions   ,
human hair wigs for black women   ,
remy hair extensions   ,
best hair extensions   ,
Lace Front Wigs    /
clip in extensions    /
full lace wigs    /
human hair extensions   ,
clip in hair extensions   ,
human hair wigs for black women   ,
african american wigs   ,
best hair extensions   ,
african american wigs   ,
remy hair extensions   ,
extensions hair    /
clip in hair extensions   ,
human hair extensions   ,
full lace wigs   ,
Lace Front Wigs   ,
best hair extensions   ,
african american wigs   ,
remy hair extensions   ,
full lace wigs   ,
extensions hair   ,
human hair extensions   ,
human hair wigs for black women   ,
extensions hair    |
remy hair extensions    |
african american wigs   ,
best hair extensions   ,
human hair wigs   ,
hair extensions   ,
full lace wigs   ,
clip in hair extensions   ,
lace front wigs   ,
clip in extensions   ,
african american wigs   ,
human hair extensions   ,
human hair wigs for black women   ,
best hair extensions   ,
human hair wigs   ,
extensions hair   ,

Her kan du læse mere om de informationer vi indsamler, når du besøger vores hjemmeside.

Hvad er en cookie?

Cookies anvendes af stort set alle websites. I nogle tilfælde er cookies den eneste måde at få et website til at fungere efter hensigten.

En cookie er en fil, som lægges på din computer eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser.
Men cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Læs mere på Erhvervsstyrelsen.dk om cookies og det juridiske grundlag i ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller anden adgang til oplysninger i slutbrugerens terminaludstyr” (Link til Cookieloven)

Hvad bruger vi cookies til på vores website?

Første gang du lander på denne hjemmeside, ser du et banner med information om cookies til statistik. Hvis du klikker dig videre på vores side, eller klikker “OK” på knappen i banneret, giver du samtykke til at sættes der cookies til at samle statistik. Ydermere måle trafikken på vores hjemmeside gennem cookies fra Google Analytics. Vi bruger statistikken til at forbedre brugervenligheden på hjemmesiden. Oplysningerne i statistikken er anonyme og bliver ikke koblet til den enkelte bruger.

Sådan undgår du cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services på internettet, du ikke kan bruge.

Alle browsere tillader, at du sletter dine cookies samlet eller enkeltvis. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender. Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.
Herunder er links til cookiehåndtering på nogle af de mest almindelige browsers:

Microsoft Internet Explorer
https://support.microsoft.com/da-dk/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Google Chrome
https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=da&co=GENIE.Platform=Desktop

Mozilla Firefox
https://support.mozilla.org/da/kb/aktiver-eller-deaktiver-cookies

Apple Safari
https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=da_DK

Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger på vores hjemmeside, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering og udfyldning af formular til f.eks. nyhedsbrev, opringning bestilling af salgs- og/eller lejemateriale mv. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Sikkerhed
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Kontakt vedr. personoplysninger
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandler oplysninger om dig. Hvis de oplysninger der behandles om dig er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: cdj@andersen-erhverv.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af

ANDERSEN ERHVERV A/S
Skovlytoften 9A
2840 Holte
Tlf. 44 39 01 00
E-mail: info@andersen-erhverv.dk